(Android/iOS) Ocean Is Home : Island Life Simulator kodovi neograničen novac
Feb 6, 2022 9:21:50 GMT 2
Gönderildi ablatomlemed on Feb 6, 2022 9:21:50 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničen novac ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Općenito, igra je dobra, ali molimo dodajte naziv mjesta jer ga je teško pronaći i dodajte treću osobu, bilo bi sjajno kada biste promijenili i postavke vožnje
Ova igra zaglavi kada je otvorena najgora aplikacija isprobana na svakom uređaju
Pozdrav, obb datoteka se ne preuzima, koji je razlog? Uskoro primite nova ažuriranja.
Neću spremati svaki put kad ga spremim, a zatim umrem, izgubim sve i vratim se kući, a onda moram pronaći svoj ruksak gol
Dobro mljeveno. Definitivno ću na kraju potrošiti novac na igru. Zabavno je i duboko, samo malo usamljeno, volio bih se s nekim poigrati, jer sve je tu. Volim igru. 10/10. Dodajte podršku za gamepad. Vožnja je odlična, ali svakako više volim vožnju s gamepadom. U rangu s GTA. Zašto ovo nema na PC-u?! Čovječe, ovo mi se stvarno sviđa. Dobar posao.
Dobra igra 😊😊😊
Ocean Is Home : Island Life Simulator Adventure zhio
Laži Instalirao sam igru i kada sam je otvorio (1) Nije bilo zupčanika kao što je prikazano na slici 1 (2). Nema poslova kao što je vozač vatrogasnog vozila vozač prikolice. Bolje poradi na tome
Sviđa mi se igra, ali volio bih da avatar može biti osoba koju možemo vidjeti, tako da možemo vidjeti kako ide u krevet, jede, vozi itd. i da također imamo obitelj, nakon izgradnje tako velike kuće, nema obitelji uživajte u tome i kako zaraditi zlatnik
preuzmite Ocean Zone apk najnoviju verziju Game od Ocean Zone ...
Ocean Is Home : Island Life Simulator சாகசம் yvd
Potreban rad
Njegova vrlo teška igra također je vrlo zanimljiva, ali treba postojati još nešto poput prikolice i više zračne luke i igrač se može voziti avionom, trebala bi postojati ova opcija kako bi prijevoz mogao biti jednostavan i trebali biste također smanjiti troškove nekih stvari kako bismo mogli kupiti stvar koju će lako napraviti doma ako će ova stvar biti u našoj igri tako da će ova igra biti fantastična
Malo dosadno.😪
Molimo dodajte neke nazive poštanskih ureda na karti kako biste izbjegli zabunu. Pošta za automobile i prodavaonicu automobila samo spojite zgrade i zgradu trgovine spojite s poštanskim uredom trgovačkog centra radi lakšeg pristupa. Dat ću mu 5 zvjezdica ako promijenite ove trivijalne stvari u igri.
Ne sviđa mi se ova igra jer moramo graditi stvari i puno kuglati
Blades of Brim Aksiyon uzg
Dajte nam trening brzo... Ne možemo igrati bez treninga..... Pokušajte to dati.... 😔😔😔😔😔
Hvala za ovu igru, grafika je dobra, ali možete li popraviti svjetla u autu, nisu izravna, samo svjetla s jedne na drugu stranu, i molimo vas da napravite ogradu, kapiju za zaštitu i kupaonski namještaj. hvala
Drveće se ne može sjeći. Nakon što sam sakupio štap, nisam znao gdje da ga koristim. Dao auto ali nema felge. Nisam mogao staviti kotač nakon što sam dobio volan. Puno novca lako iz blagajne. Ima još puno toga .... Pogledajte koliko se zabavite igrajući igru. Bolje je dati nekoliko sekundi tutorial. grafika i kontrola vrlo jako dobri.
d problem je vrlo teško ubiti zomija čak i pištoljem,,
Stvarno želim dati 5 zvjezdica, ali... umalo sam umro jer nisam mogao pronaći super market i zaustaviti vlak. Navigacija je STVARNO teška, ali osim toga, super je! U drugoj igri koju ste napravili je bilo lako navigirati, ali ovo je bolje jer postoji sustav koji vas zapravo može natjerati da shvatite koliko je teško zaraditi novac ako to mislite u stvarnoj životnoj situaciji. i zašto ne možeš ubosti ljude D: Ova igra je savršena za ljude koji se boje neprijatelja u drugoj igri!
Ova igra je jako sjajna, ali ima mnogo problema. Neki od njih su:- 1.Promet automobila je vrlo nizak čak i nakon maksimiziranja gustoće prometa 2.Ceste su uske, neka bude 4 ili 6 traka 3.Samo ja koristim javni prijevoz, benzinsku pumpu itd, mislim da su drugi u igra bi također trebala koristiti ove resurse 4.Dodajte više željezničkih postaja. Također moj prijedlog: - 1. Dopustite nam da napravimo željezničku stanicu i postavimo tračnice gdje god na karti 2. Dopustite nam da letimo i vozimo se avionima
Potrebna su mnoga poboljšanja
Ocean Is Home : Island Life Simulator Macera Oyunları mzxg
Nemojte preuzimati ovu aplikaciju dečki jer bi vaš telefon mogao zaostajati ako uđete u igru
Izuzetno frustrirajuća karta JE LOŠA! Zašto nije sve označeno?? Igra kaže da mogu biti poslovi medicinara i vatrogasaca NIJE istina. Postavke se NEĆE spremiti! Promet se svaki put resetira na 100%. Vožnja je loša, jedva se pokušavaš okrenuti i auto krene s ceste! Nema parkiranja ili vožnje unatrag kao što je obećano u uputama! Igra je rekla da je "društvena igra". Laži! Zašto ne možemo razgovarati s ljudima? Zašto ne možemo pokucati na vrata? Zašto živjeti u gradu ako nikad ne komunicirate? Igra kaže da možete pljačkati. Laži! Kuće su samo prazne školjke ne mogu unutra.
Ocean Is Home: Island Life Simulator - živopisna simulacija ostrvskog života u prvom licu. Igrač će biti na prekrasnoj lokaciji koja se sastoji od nekoliko
Ocean Is Home : Island Life Simulator Seiklusmängud zflw
Coastal and Ocean Mapping, raspoloživo na: ... VR Safari Dragon Adventure (16,00 kn), Dino Simulator + Game HD VR (Pro) (8,00.
Super je, ali jedna stvar nedostaje. Navigator bi trebao imati ikone koje pokazuju gdje se nalaze trgovine na karti. Teško je sjetiti se koja je cesta gdje, a ne volim da ostanem bez goriva usred ničega. I uvijek tražena trgovina oružjem. Također preporučam vagon iza vlaka na ratnom otoku, za pomoć pri premještanju resursa i materijala.
Ocean Is Home : Island Life Simulator ایڈونچر sbsk
Ocean Is Home : Island Life Simulator Abenteuer wray
Op
Streamer Life Simulator Preuzmite najnoviju verziju (1.6) besplatno .apk - Streamer Life ... preuzimanje datoteka Ocean Is Home : Island Life Simulator apk
Otkrijte I Preuzmite Besplatne Android Igre I Aplikacije. Besplatno Preuzmite .apk Datoteku Za Android. Traži. Home · igre · Akcija; 420 Prison Survival
☺☺☺ 😥
Brat ima seks s bratom Webcam selfie milf je napaljena
Preuzmite Evertech Sandbox 0.80.860 APK Android - APKFlame
House fire Lucky escape as residents flee Kensington blaze Strike King Hack ... Reel Lucky Fishing "Meny men go fishing all their lives without knowing it
Ne može se povisiti i bilo bi dobro kada biste mogli uništiti automobile, ljude i zgrade
nema signala nema vožnje avionom