Gönderildi ablatomlemed on Feb 6, 2022 9:15:37 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече всички ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Хубава игра е😄😄😄
Хора, на път съм да финтирам някой, хвана ме оооооооооооооооооо
Забавни цветове, приятна графика
Това е добра игра за забавление в телефона ми, просто я харесвам 🥰😍
Cooking Cafe - Food Chef Arcade gjzf
Хубави игри. ARO ИГРИ .
👍
Това е страхотно
Не можете да преминете ниво 150, защото няма да позволи да се сервират напитки, така че клиентите не могат да напуснат. Няма значение какви напитки Няма да им позволи да бъдат пуснати на масата Всичко освен напитките. Има бъг.
Добра игра...и много забавна
Така намазан. Не мога да играя, докато не изтеглите нива
Тази игра е страхотна, наистина я харесвам, но мисля, че трябва да добавите още нива, кокс, вече достигнах ниво 200 n казва, че трябва да изчакам, че идва друго ниво, но когато моля
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki writ
Vvvvvvvvvvvvvvvvvvv.bad игра Мисля, че в тази игра ние също сервираме и готвим, но в тази игра ние сервираме само храна и интересът е само в готвене, а не в сервирането, ние щракваме само върху екрана, моля, не изтегляйте 😤😡😠👎👎
Тази игра е добра, но израствайки някакво ниво, те искат интернет, но няма специалност тази игра е онлайн ☹😡😡
Това приложение е много добро и ме прави щастлив
Интересно
Много ми харесва, че е създадена игра, която търсих от години. Няма други подобни игри. Наистина ми се иска да можете да направите надстройките сами. И че се нуждае от по-последователна концепция, превключва между сцени твърде много, което отнема вълнението. Нуждаете се от програма за награди, повече анимации, ъпгрейди на герои, графики са страхотни, идеята е страхотна. Просто изглежда евтино направено. Включете тези малки неща и това е игра с 5 звезди
Cooking Cafe - Food Chef Arkaadmängud lad
Толкова хубаво ми харесва
Това е наистина добрата игра за готвене, но тази игра за готвене е по-добра, отколкото очаквах. Искам да кажа, моля, опитайте тази игра за готвене.
Добра игра Обичам тази игра😘😘
Сувета
Тази игра е забавна и помага при приоритизирането на начина ви за изпълнение на нещата в проста форма. Отвежда ви на различни места и е цветен в сцени и герои.
Тази игра е много интересна..., наистина я обичам готвенето е любимата ми игра.... Тази игра е една от най-добрите..., наистина ми харесва страхотна игра
Cooking Cafe - šéfkuchař Arkády slt
Страхотна игра, най-добрата, която съм играл досега, но чакането за частта „Скоро“ ме заби и разстрои... Отнема твърде много време, моля, поправете това.. Правя всички тези пари и нямам опция за надстройки за съхранение и т.н. .Опциите биха били добри
Харесва ми идеята за всяко ниво от 3 до 4, в което получавате еднакво количество маси и не мисля, че тази игра наистина има някакви недостатъци, освен че понякога с loding може да отнеме повече време от изобразеното 😉😁☺
Не съм играл тази игра, но харесвам тази игра.☺
Yemekli Kafe - Şef Aşçı Arcade ctj
Cooking Cafe - Food Chef Arkade jqs
Тази игра е добра, но в ниво 130 има бъг. Плотните чинии са се повредили и са поставени върху друг.
играта не може да се инсталира?
Обичам тази игра, защото е наистина готина и приятна. Има толкова много разнообразие от вкусни храни. За разлика от други игри за готвене, тя не предизвиква стрес, вместо това дава това, което очаквате. Това е абсолютно невероятно. Бих искал да видя повече игра като тази.😃
Мехак
Твърде лесно
Това е много лоша игра isase koi download mat Karega
Обичам го много
Най-добрата игра
Много сладка игра, обичам я толкова много!.. приятна и офлайн
Тази игра не е хубава не изтегляйте тази игра отпадъци отпадъци
Забавна игра за игра
Тази игра е една от най-добрите игри за готвене, които съм играл в живота си. Харесва ми факта, че има готвач и сервитьорка и тя може да се движи, сякаш играта е невероятна. Единственото ми оплакване е как не можем да играем предишни нива, без да изтегляме и изтегляме отново и отново, моля, поправете го
Рекламите са досадни, поне максимум 15 секунди, но 30 секунди
👌
Току що изтеглих тази игра, толкова е добра, че си заслужава. Влюбен съм в тази игра
Страхотна графика и много лесна игра.
Тази игра беше толкова развълнувана за мен, може би не е развълнувана за него/нея. толкова хубава игра
Тази игра е много хубава
Играх тази игра толкова дълго, че е много хубава и интересна, но след 50 нива пише в интернет и тук я дадоха офлайн
Играх тази игра преди и се наслаждавах на всяка минута, както и дъщеря ми, за съжаление таблетът ми беше откраднат и загубих всяка игра, сега се връщам към тази игра и откривам различна, повтарям едно и също отново и отново, не сменя синетата, както преди,...преди да дам 5 звезди, можете ли да коригирате това? В противен случай ще напусна играта,
Много обичам да готвя кафене