Gönderildi ablatomlemed on Feb 6, 2022 9:09:25 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle Gem: Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Zatím nejlepší mezi hrami, které hraji, žádné reklamy, žádné přerušování, fungují jen omezené pohyby
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hyrule je nejlepší
Pěkná a snadná hra Tato hra se mi moc líbí a je to taková hra
Tato hra se mi nelíbí, protože je to nudná hra. Tato hra se mi nelíbí.
Tato hra je dobrá, ale ne tolik, jak byste chtěli
Velmi jednoduchá hra Pokud to uděláte složité, bude to zábava
Moje máma, která hraje tuto hru a ona je noob a zařízení pro tuto hru, má 1 hvězdičku
Pěkná mini hra, ale příliš jednoduchá
jeho kost
Je to docela úžasný čas
Sice stejný typ bloků, ale každé hraní této hry se zdá náročné a především ne nudné
Je to pěkná 👏👏 a Laugical hra....
chci hru,
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Câu đố aqv
Tato hra může být někdy nudná
Je to pěkná hra
Santhosh
Block Puzzle Gem: Jewel Blast פאזל wsoc
Stále mi mizí z mého telefonu. Miluju hru 😍😍 už potřetí si ji stahuji znovu 😂😂
MuAmil
D je =a 6r6 druhý den I ×+
Tato hra je velmi pěkná. Líbí se mi tato hra. ★ ★ ★ ★☆ pěkná hra. Ale ☆☆
Tohle je krásná hra
Hra je tak zajímavá
Toto je velmi relaxační hra, kterou hraji a cítím se velmi uvolněně
Nejhorší hra. Má pouze jednu úroveň
Je to pěkná hra pro děti a je velmi snadná, takže se mi líbí 👍👍
Příliš příliš mnoho vyskakovacích oken pro jiné hry. Nuda😔!Kdybych chtěl další hru,tak bych si to "vygoogloval"Zbytečné reklamy. Zbavit se jich.
Je to úžasné, ale rotace daného bloku k vyplnění může být přidanou hodnotou
Zatím je tato hra opravdu zábavná! Barvy jsou živé a udržují mě v zájmu o hru! Líbí se mi také přidržovací krabička, do které si můžete uložit svůj blok, dokud jej nebudete moci umístit na hrací plochu! Celkově mohu uvolnit svou mysl a užít si zábavu při pokusu o překonání svého nejvyššího skóre! Děkujeme Block Puzzle 2021 za tak skvělou hru!😊
Váš aap nefunguje. 😡😡😡
Je to úžasná aplikace, moc se mi líbí tato hra
Velmi sladká hra
Pěkná grafika je nejlepší ohromující hrou
Úžasná aplikace!!!! Ale dávám čtyři hvězdičky, protože tato hra nemá žádné úrovně.
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Пъзели lig
Lepší
Tahle hra je dobrá v tom, že se tam skládá se tam kostky různých tvarů, které se skládají a vymizely a ta je na tom suprový 😍😍😍
Půvabný
Tato hra je nejlepší hra na celém vesmíru!!! Jsem sereus! Miluju to tolik! 😇😇😇😇😇😇😇😇😇
Líbí se mi, jak tato hra napadá vaši mysl. A samotná hra je tak zábavná. Nemůžu se toho nabažit. Lol. Musíš to zkusit. Pět hvězdiček 🤩
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Hádanky xlzi
Turbo Dismount™ Simulator hon
Block puzzle je skvělá hra, kterou rád hraji. Je to moc hezké 😊👍👌
Moc se mi to nelíbí promiň kluci nechci být špatní, ale tahle hra je strašně na hovno Je mi líto, že se kluci znovu pokoušejí udělat dobrou hru, opravdu opravdu promiň, dám jí jednu hvězdu
Jednu hvězdičku nedám také proto, že tato hra je tak špinavá, že je nuda hrát ▶️ špinavá hra, že kostky nejdou pěkně, ta že kostky přibývají jedna není užitečná pro tu úroveň, kterou jste ukázali v této hře, není to v obchodě Play, klamete lidé, kteří si tam stahují do mobilu internet a nabíjení a správa mobilu škodí a tato hra je vyčerpávající pro mobil a tyhle typy her nevytváříš v obchodě Play a nepodvádíš lidi, takže přátelé nestahují tato hra 😡😡😡
Hra super, ale velmi špatná automatická odinstalační aplikace 😠
Velmi dobře.
Vše, co jsem chtěl udělat, bylo zahrát si hru, kterou normálně hraju, a telefon mi řekl, že jsem na něco zvyklý. Ani nejsem vzhůru. Na co jsem byl zvyklý. Ale crom, ale když nemůžu hrát malou hru, o které mi bylo řečeno, že ano. Volný, uvolnit . Co je to za svět PŘICHÁZÍ do.je mi 78 let. Proč jsem. Byl jsem vyřazen z hraní. K čemu je tento telefon dobrý pro Nothing.Nyní mi bylo řečeno, že jsem byl zvyklý na ,ú vanu
Odměna musí odpovídat dráze. Skvělá hra po chvíli působí trochu nevýrazně.
Je to úžasné. Když jsem ve stresu, hraji tuto hru. Pak budu hrát hodně. Takže jsem rád, že si tuto hru nainstaluji. Můj otec, matka, sestra a všichni, kdo tuto hru milují, protože je to také odvážná hra. Takže tuto hru doporučuji svým příbuzným přátelům, všem, které znám. a děkuji za vytvoření této aplikace a tak skvělé hry. A jsem velmi rád, že to mohu říci. Moje kamarádka Jennifer je také hráčkou této hry. Tuto hru doporučuji své kamarádce. Pak to zkusila .takže teď hraje každý den.děkuji všem
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Älypelit eif
Pěkná hra, ale nudná