Gönderildi ablatomlemed on Feb 6, 2022 9:06:18 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu hatası hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Oyun aslında çok güzel ama çok fazla reklam veriyor interneti bağlantıca da oyun error yani
Bu oyun biraz eğlenceliydi ama aynı zamanda oynamaya devam etmek ve birçok reklam için sıkıcı
Bu oyunu bilmiyorum, yavaş çok gecikme ekler, oyun içi bazılarınız benim için olmayabilir ve oyun içi eklemeleriniz çok uzun sürdüğünde oyun bittiğinde her şeyi kaybedersiniz ama yeni oyuna başlamaya hazırız peki kazançlar ne olacak? bu oyunda bir yere varmanın zor yolunu kaybettin, kazandıktan sonra daha çok kaybedersin
Bu oyunu seviyorum çünkü insanları yemeniz ve bina yemeniz gerçekten harika, büyük bir daire olmayı ve neredeyse her şeydeki her şeyi yemeyi sevebilirsiniz, her oynadığımda çok güzel, onu çok seviyorum, her zaman kazanırım her seferinde ve bu yüzden bu oyunu seviyorum p.
oyun süper ama süresi çok kısa
Şimdi neden sildiğimi hatırla... devre arası reklamı çok saçma. Tek reklam olmadan 60 saniye oyun oynayamaz mıyım? Çok kötü.
Orta bir oyun yani hem güzel bir oyun hemde Acıkcasi bende begendim
Her dakika bir reklam izlemelisiniz. Oyunun başında oyuna bir dakika kala ve oyundan sonra. Oyun arızalanır ve delik hareket etmez. Her yerde sadece kötü
Hole.io Arkadne igre wzgd
Güzel oyun ama çok yavaş indiriliyor ve kasyo ben buna 3 puan verdim
Keşke online olsa
Oyun iyi tavsiye ederim ama bir yerden sonra sıkıyor
Güzel bir oyun. 5 yıldızı değil de 5000 yıldızı hak ediyor ama o kadar yae yok. Ve haritayı büyültseler 5000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 yıldızı hak eder.
Oynaması ilk bakışta göründüğü kadar zor değil - pes etmeyin!! Pratik yapmak için diğer oyun modlarını deneyin - her zaman diğer deliklere karşı oynamak zorunda değilsiniz! Keşke daha fazla skin olsa - "delik bire bir - bir delik için" dış görünümü hariç tüm mevcut olanların kilidini açtım çünkü onu elde etmek için ne yapmam gerektiğini bulamıyorum 😅 Umarım yeni haritalar eklerler - şu anda bir şehir haritası ve bir ada haritası var - belki ormanda veya ülkede bir şey var mı?? 2 dakikadan fazla yuvarlak zaman seçeneklerine sahip olmak güzel olurdu
Oyun Bluetooth ile oynanabiliriyodu otobüsle seyahatler nedense botlarla gidişca sıkıcı bide İnterneti bitirirseniz reklam çıkmaz çevrimiçi mod getirseniz güzel olur
Buradaki herkes için bu oyun aslında çok oyunculu bile değil, tamamen yapay zeka tarafından kontrol ediliyor. Bunun kanıtını istiyorsanız, bir tur başlatın ve telefonunuzu uçak moduna alın, diğer "oyuncular" hareket etmeye ve oynamaya devam eder. Bu bir hack dolandırıcılık yazılımıdır.
Pek çok reklama göre, biraz yavaş, dikkatimi dağıttığı için devre arasını sevmiyorum. Onun dışında iyi bir oyun
Çok güzel bir oyun. Ama süreler çok kısa bu yol skınlara ulașmak zor oluyor. Ayrıca sürekli aynı şekilde oynamaktan da bıktım. Yerleri arttırabilirseniz sevinirim. eğlenceli,güzel bir oyun.
Oyun sıkıcı açılmıyor
İndirmenin bir yolunu arıyorum warbot.io Windows 11/10/8/7 bilgisayar için? ... Google Play Store veya iOS Appstore'da bulunan uygulamaların çoğu,
çöp çok reklam var
Zooba: Zoo Battle Royale Game Hành động ucuj
Hole.io Mod APK 1.16.2 [Kilitli]. Geliştirici:Voodoo. Kategori:Arcade. 12,464 İndirilenler | 37 oran. Happymod. 3.7. APK indir (105.56 MB)
Harika uygulama, çok fazla reklam yok. İstediğim tek şey sonsuz bir mod veya bir seferde 2 dakikadan fazla oynayabileceğiniz bir şey. Sanki 5 dakika oynamak bile çok daha eğlenceli olabilirmiş gibi hissediyorum. Aksi takdirde, kesinlikle 5 yıldız
Vakit gecirmelik... Fena değil...
*EDIT* oyunu tekrar iyi çalışıyor, bu yüzden şimdi beş yıldızımı verebilirim Çok eğlenceli bir oyundu ama son zamanlarda oyunu oynayamadım. Ana ekrana yükleniyor ancak oyunların ana ekranında hiçbir düğme çalışmadığı için daha fazla ilerleyemiyorum. Şimdi birden çok kez kaldırıp yeniden yükledim ve hiç yardımcı olmadı. Çok hayal kırıklığına uğramış.
Büyük bir hayal kırıklığı ile müthiş oyun. Oyundaki bir hatadan dolayı iki skinin kilidi açılamıyor. Oyun asla maksimum boyut başarısını kredilendirmez. Çok sinir bozucu. Bunu geçebilseydin, 5 yıldızlı bir oyun olurdu. 2 dakikalık zamanınız için tonlarca eğlence. 10/2 uzun bir aradan sonra tekrar oynamaya başladı ve artık her 30 saniyede bir reklam izlemeniz gerektiğini anladınız.
Müthiş oyun, ancak canlı değil, bu yüzden rekabet etmiyorsunuz. Dışarı çıkıp hala aynı noktada olabilirsiniz. Oyunum bir haritada kaldı. Hatta hiçbir şey satın alamıyorum. Bir aksaklık gibi. Kızımın bir iPhone'u var ve oyunu tamamen farklı. Düzeltmeleri gerekiyor çünkü yapabilseydim satın alırdım ama cidden sıkılmaya başladım.
İnternetli olması çok saçma modu olması lazım
Oyun sesi yok, süre kısa,haritalar küçük, onunla çılgın çılgın
Süre çok kısa sürenin yükseltilmesi gerek oyun içinde donmalar var
Yeni haritalarda oynamayı diliyorum. keşke yeni haritalarda olsa
Hole.io Spillehall zvbr
Ben oyuna bir puan bu oyunu bikere girmedi😾
Bu oyun gerçekten eğlenceli ve Pasifik haritalarından birinde benim yaptığım gibi daha büyük olmalısın, parka gidiyorum ve her şeyi yiyorum ve bu şekilde büyüyorum, bu yüzden gerçekten eğlenceli
Eğlenceli oyun, yeterli içerik ya da çevrimiçi rekabet edecek oyuncu yok. Ayrıca adalar haritasındaki volkanı yiyemeyeceğiniz, onsuz %100 alamayacağınız bir bug uzun süredir var. Yine de eğlenceli zaman öldürücü
Hole.io Παιχνίδια arcade lgc
Hole.io , tüm ihtişamıyla gökdelenler, alışveriş merkezleri ve pahalı arabalarla geleceğin şehrini temsil eden, görkemli rekabetçi mekaniklere,
Hole.io อาร์เคด wbp
Bu yüzden oyunu yaklaşık 3 hafta önce indirdim. O zamandan beri güncellemeler oldu ama neyi düzelttiğini görmedim. Güncellemeden sonra oyun çökmeye devam etti ama bunu düzeltmediler. Şimdi oyunu başarıyla geçtim ve hatta tüm görünümlerin kilidini açtım. Oyunu geçmek kolaydır, ancak her şeyi geçtikten sonra artık sıra yoktur. Yukarı, yıldız kazanmaya devam edin, ancak artık rütbe atlamıyorsunuz. Oyunu geçtikten hemen sonra oyun artık zaman ayırmaya değmez.
Bu gerçekten eğlenceli bir oyun, ancak reklamlar için ödeme yapmazsanız, çok fazla oyun var ve bu, oyunu aksak ve daha az eğlenceli hale getiriyor.
oyun neden sadece 2dakika
Oyun çok donuyor ve kontrol sıkıntısı var
Bu oyunda o kadar çok reklam var ki, bir oyundan sonra ve bir oyundan önce bir reklamı anlayabiliyorum ama bunun tam ortasında çevrimiçi oyunların ortasında reklamlar var.
Çok iyi ama bağımlılığı bitiriyor
Vallahi bu aracı kalkamıyorum