Gönderildi ablatomlemed on Feb 6, 2022 9:00:05 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Inc! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Inc! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçıların səhv açarları ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Inc! 2022 version ▞▞▞
Cok gözel oyundur indirmenizi töfsiye edirem
çox əyləncəlidir və LANKYBOX-da böyük beyin Justin adlanan yeni bir xarakter var
Səliqəli əsas, tamam icra. Bununla belə, reklamları silmək üçün ödəniş etməkdən narahat olmayın; Bu seçimi aldığım digər oyunlardan fərqli olaraq, bu oyun sizə daim reklam verməyə davam edir və onlar demək olar ki, hər şeyi etmək lazımdır. Sərt ötürmə.
Heart Heroes provides support to children and families affected by Congenital Heart Disease (CHD) through the distribution of superhero capes, programs to
bu oyun yaxşıdır, amma reklamlarınız onu məhv edir. orta seanslarda reklam göstərməyi dayandırın. bu mənim təcrübəmi və başqalarını məhv edir, zəhmət olmasa bunu düzəldin. bu reklam olmasaydı 5 ulduz qazanardı. mənim üçün 1 ulduz.
Möhtəşəm bir anlayışdır. Sadəcə çox məhdudlaşdırıcıdır, mən istərdim ki, bütün materiallar bir-biri ilə birləşərək qəhrəmanlar yaratsın və daha çox qəhrəman əlavə etsin.
Heroes Inc! እንቅስቃሴ ያለባቸው panu
hər şey yaxşıdır .. sadəcə əsas .. daha çox materialı birləşdirə bilməli və qəhrəmanınızı yaratdıqdan sonra onlarla daha çox şey edə bilməlisiniz.
Heroes Inc! Spillehall vxuf
Oyun səhvlər və bəzi reklamlarla doludur. Reklamlar da qaydasındadır. Amma biz 3-cü hq üçün gedib yeni qəhrəmanlar əldə edə bilmərik. Oyun qaydasındadır. Bu səhvləri yoxlayın.
Bunu 1.0 gün versiyasında oynayanda bunun başqa bir pul tutma oyunu olacağını düşündüm. Geri qayıdanda oyunun nə qədər inkişaf etdiyini gördüm. Əlbəttə, reklamlar var, amma siz bütün duzlu demaqoqlar sadəcə olaraq wifi-ı söndürə bilərsiniz. Möhtəşəm oyun, Noxious-un sadəcə olaraq zərər vermədiyi bir nasazlıq olmasaydı, 5 ulduz verərdi, həqiqətən bunu yamaq lazımdır!
Heroes Inc! Παιχνίδια arcade tolj
Mən yükləməyəcəyəm, bu oyunu endirmə
Mən onu sevirəm, çünki o, digər oyunlar kimi o qədər də səhv deyil və oyunda reklam yoxdur. olduqca əyləncəlidir
Bu yaxşı konsept oyunudur, lakin çoxlu reklamlar var. O qədər ki, oyunun ortasında müdaxilə edirlər. Həmçinin oyun təsadüfi qəzaya uğrayacaq.
👍super
Asılılıq yaradan oyun və müxtəlif xarakterlər. Bir az təkrarlanan, daha ətraflı və maraqlı düşmənlərə ehtiyacı var.
City Train Driver- Train Games Приключенски uqv
Heroes Inc Mod APK 1.1.6 (Unlimited Money) - LMHMOD
Bu oyunu bəyənirəm, çünki siz öz qəhrəmanlarınızla bağlı problem yarada bilərsiniz, mən ikinci səviyyəyə keçdim və 3-cü səviyyəyə keçdim və indi işləməyə başladı. 3-cü səviyyəyə keçə bilmirəm, tezliklə proqramı siləcəyəm app hərəkət etmirsə eyni qəhrəmanları etməkdən yoruldum
Xaku -xaku maku-maku
That has attracted a lot of gamers to join the game. Players can download the game on both iOS and Android platforms. On the Google Play app
Əvvəlcə əla oyun idi, amma vulkan hq-ni tam təkmilləşdirəndə o, növbəti bazanı əldə etməyimə imkan vermədi və mən ilişib qaldım, ona görə də oyunu sildim və yenidən başladım və yalnız eyni şeyin baş verməsi üçün yolum davam etdi.
Heroes Inc. 18427 likes · 1 talking about this. Wacky and zany superheroes management simulator for Android and iOS.
Heroes Inc 1.1.6 APK + MOD (Unlimited money) - APKGods
Heroes Inc! Παιχνίδια arcade tolj
Ads Inc! Missiyaya başlayın. Reklam alın. Missiyanın yarısında. Reklam alın. Missiyanı məğlub edin. Reklama baxmaq seçimi əldə edin. Reklamı keçin. Hələ bir reklam alırsınız. Hq-ni təkmilləşdirmək istəyirsən. Elan. Yenidən pulsuz təkmilləşdirmək istəyirsiniz? Elan. Qızılınızı ikiqat etmək istəyirsiniz? Elan. Bir sinədən bütün 3 mükafatı istəyirsiniz? 3 elan. Bu, əsəbiləşdirici deyil, çünki oyun və ideyadan tamamilə uzaqlaşır.
Heroes Inc! Arkade arm
əla🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁kimi
Oyun reklamda göstərildiyi kimidir, eynidir, lakin bir çox reklam var
Bir şey etdiyiniz zaman reklamlar açılır. Hətta bir missiyanın ortasında. Oyundan həzz almaq üçün çoxlu fasilələr.
Bu oyunda 3 dəqiqə ərzində beş əlavə var! Təkcə bu deyil, bu oyun elementləri birləşdirərək super qəhrəmanlar yaratmaq haqqındadır və mən bunu edə biləcəyimi düşündüm. bütün oyun boyu nə etdiyinizi idarə edir! Bu oyunun gözəl göründüyünü düşünürsünüzsə, vaxtınıza qənaət edin və onu əldə etməyin.
Bu, çox maraqlıdır və qəhrəmanımızı hazırlamağımız çox əyləncəlidir, lakin çoxlu reklamdır
Konsepsiyanı çox bəyəndim, yaxşı idi, sadəcə olaraq icra çatışmazlığı idi. Ola bilsin ki, yalnız 2 füzyon əvəzinə daha çox müxtəliflik üçün 3 variant ola bilər. Gameplay müdrik tho berbat. Bəzən qəhrəman həqiqətən yaxınlaşana qədər hücum etməyəcək və ya qəhrəmanın ölümünə səbəb olmayacaq. Təkmilləşdirmələr üçün sikkələri olsa da, qutuları hədəf almayacaqlar. Və sonra bir səviyyəni keçdiyiniz zaman qazanacağınız hissələri göstərir, lakin bunun nə demək olduğunu bilmirəm. Növbəti qəhrəmanım üçün növbəti seçimlərimdir?
😍😍😍😍😍😍
Deyəsən, bu, əyləncəli bir konsepsiya ola bilərdi, lakin gülünc sayda reklamlar sayəsində bunu söyləmək mümkün deyil. Təkcə 3-cü mərhələdə keçilməz olan altı reklam, onların birləşdirilmiş uzunluğu mərhələnin özündən 4 dəfə uzun sürdü. Mən kompensasiyaya ehtiyacı olduğunu başa düşürəm, amma növbəti dəfə onunla bir az daha az aqressiv olmağa çalışın, çünki oyunda olduğundan daha çox vaxt keçirirəm və digər rəylərə görə, hər kəsin proqramı silməsinin yeganə səbəbi budur.
Dostum, mənə həqiqətən bütün qəhrəmanlara və hq'lara ehtiyacım var, mənim səviyyəm 2 metr olanda bu, məni 3-cü səviyyəyə keçməyə məcbur etmədi, amma bu, yaxşıdır və oyunu sevirəm
Mən məyus oldum ki, 3-cü qərargah-a çata bilmirəm. Mən göstərdiyim bütün təkmilləşdirmələri etmişəm. Növbəti qərargahı almalıydım və o, hələ də qərargahı dəyişməyəcək 2 dəfə oynamışam. mövcud olduğunu bilmədiyim şeyləri tapdım, amma hər şeyi etdim, amma yenə də 2 qərargahda ilişib qalmışam və mən azadlığı sevirəm, amma məhdudiyyətlərə nifrət edirəm və həmçinin hər bir qəhrəmanın kilidini açdım, başqa nə etməliyəm? Bunu silib yenidən quraşdıranda hər şeyi yenidən başlamağa nifrət edirəm